Stephan-kookt-trouwen

TROUWEN

Trouwplannen? Alvast gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Willen jullie je bruiloft écht speciaal maken en hechten jullie waarde aan een smaakvol en verzorgd diner? Dan zijn wij wellicht een partner om jullie bruiloft nog specialer te maken.

Wij gaan graag in een persoonlijk gesprek jullie interviewen om erachter te komen wat nu écht jullie wensen zijn. Is dat een chique diner, een informeel walking dinner of gezamenlijk genieten aan lange tafels van een shared dinner. Trouw je in de zomer? Waarom niet een robuust en stoer diner vanaf de Big Green Egg en Ofyr? Of wat dacht je van verschillende foodbars waar je van de één naar de ander loopt en telkens weer culinair verrast wordt. Van smaakvol eenvoudig tot luxe en bijzondere combinaties. Of zoals wij het zelf zeggen achter de schermen; iig altijd smaakvol top eten!

 

Vaak acteren wij ook als totaalleverancier en kunnen wij je bruiloft volledig ontzorgen in allerlei overige zaken zoals meubilair, tenten, dranken, bediening en stijling. Hiervoor werken wij soms samen met meerdere partners.

Offerte aanvragen