Stephan-kookt-diner
Stephan-kookt-eten

DINER

Samen met mijn team en onze creativiteit, kennis en passie koken we graag gerechten die zijn geïnspireerd door het seizoen. Van een culinair diner met chef aan huis tot een super smaakvolle BBQ met de Big Green Egg in je achtertuin. Onze voorkeur gaat ernaar uit om met de mooiste en duurzame producten te werken. Mits dit de smaak ten goede komt uiteraard! Uiteindelijk is de smaak en daarmee lekker eten het allerbelangrijkst nietwaar?

Wij zijn Stephankookt en creëren culinaire geniet momenten zowel in smaak als in beleving.

Dat is misschien wel het mooiste aan ons vak!

Big Green Egg & Ofyr

Buiten koken is fantastisch! Alleen al de relaxte setting, het (meestal) aangenamere zomer weer, de vrolijke sfeer en dat gecombineerd met een menu vers bereid boven vuur op de Big Green egg en Ofyr is een feestje op zich. We koken buiten altijd met de Big Green Egg, smoker of Ofyr om de specifieke BBQ smaak en sfeer te creëren. We koken vanuit steigerhouten buitenkeukens die we decoreren met verse ingrediënten en veilingkratten voor de ultieme uitstraling.
Stephan-kookt-trouwen

TROUWEN

Trouwplannen? Alvast gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Willen jullie je bruiloft écht speciaal maken en hechten jullie waarde aan een smaakvol en verzorgd diner? Dan zijn wij wellicht een partner om jullie bruiloft nog specialer te maken.

Offerte aanvragen