INSPIRAtie

Stephan van den Berg

Stephans keuken must have’s

Microplane

Een fijne rasp voor het raspen van citrusvruchten, specerijen of bijvoorbeeld kaas. Voor € 25,- heb je een rasp waarmee je zoveel kan, wij kunnen echt niet zonder.
https://www.kookwinkel.nl/microplane-premium-series-zesteur-rasp-33-cm-rvs-zwart

Blender & Mixer van Magimix

Dit zijn krachtige mixers waarmee je super gladde puree’s, soepen en de lekkerste salsa’s mixt.
https://www.magimix.nl/nl/blender/224-160-blender-power.html

Stekerdoos

Een set van opeenvolgende maten van ringen en vierkanten om gerechten mee op te maken maar vooral om koekjes en krokantjes in de juiste maat te bakken.
https://www.24horeca.nl/keukenartikelen/patisserie-benodigdheden/stekerdozen

Gietijzeren braadpannen

Ze zijn niet goedkoop maar je doet er een groot deel van je leven mee dus uiteindelijk voordeliger en duurzamer. Maar dat is niet dé reden voor het gebruik. Je bakt en stooft er simpelweg prachtig mee en je kunt ze inzetten op de BBQ of zelfs in de oven om prachtige rustieke (zuurdesem) broden te bakken.
https://www.lecreuset.nl/nl_NL/p/braadpan-ovaal-zwart-interieur-in-geemailleerd-gietijzer/CI1178d.html

(kern) thermometers

Meten is weten, of je nu vlees of vis gaart, suikersiroop maakt of konfijt, temperatuur controleren is altijd belangrijk voor een goed eindresultaat.
https://www.coolblue.nl/product/834739/gefu-digitale-braadthermometer-tempere-met-timer.html

Mandoline

Een gevaarlijk maar fijn apparaat om dunne plakjes of Julienne te snijden. Gebruik de beveiliging om je vingers te sparen! https://cookinglife.nl/hendi-mandoline-kunststof-v-vorm/?gclid=CjwKCAjwur-SBhB6EiwA5sKtjoU4f5SkQWzi6CTbodPomva5DIN_Jq0myRLYd6Oi2-YGYFw9H-XlxhoCZBUQAvD_BwE